Werkwijze

Producten

Organisatie Quickscan

Ideaal voor de praktische ondernemer met een allergie voor rapportages. Krijg inzichten op brandende vraagstukken. Spar met een bedrijfskundige van buiten de organisatie. Ontvang een frisse blik, zonder te hoeven wachten op de formele uitwerking ervan.

Wij verzorgen een brainstormsessies om snel tot inzicht te komen. Benodigd? Stiften, whiteboard, post-its -> Let’s go!

#2

Organisatie QuickScan

Word wakker en stap in onze helikopter. Vandaag gaan wij op verkenning uit. 

Met onze Quickscan wordt inzicht verkregen in de wereld om de organisatie heen: Waar liggen de kansen? Is de organisatie daarop ingericht? Welke risico’s verdienen nu onze aandacht? En welke op de lange termijn? In de Quickscan geven wij onze bedrijfskundige blik op jouw dagelijkse praktijk.

Na een kennismakingsgesprek, ons onderzoek, korte workshop en een gedegen analyse volgt een overzichtelijke en visueel aantrekkelijke bedrijfskundige rapportage. De belangrijkste inzichten worden gepresenteerd en geven input op het (her)vormen van een doelgerichte strategie: Misschien wel een nieuwe reisbestemming, of gerichte risico beperkende optimalisaties?

#3

Strategie 2.0

De uitdaging van vandaag, vormt de strategie van morgen. Samen werken we aan een breed gedeeld beeld van de bestemming. We ontwikkelen een routekaart en bepalen zo de weg door het bos van kansen en risico’s.

Het middel? De krachten in de organisatie bundelen en richten om meer efficiënt en zorgvuldig om te gaan met de mensen en middelen in de organisatie.

Het doel? Een aantrekkelijke, duurzame strategie met een haalbaar stappenplan.

BureauBIJ brengt unieke inzichten en stelt de juiste vragen voor een gedegen en integrale strategie. Eerdere inzichten en belangrijke stakeholders van de organisatie worden meegenomen in het brede onderzoek. Samen bepalen we de relevantie en daarop concreet gemaakt.


Scroll naar boven