Over ons

Even voorstellen

BureauBIJ is opgericht door Roy Goorden – een gedreven, nieuwsgierige bedrijfskundig adviseur met een neus voor strategische kansen.

Van Inzicht naar Overzicht

Na jaren carrière maken, opleidingen volgen en persoonlijke ontwikkeling ontdekte Roy zijn superkracht: Ondernemers helpen met snelle en slimme analyses (inzicht) waardoor ze direct efficiënter en duurzamer werken (overzicht)!

Tijdens de opleiding Bedrijfskunde MER Ad viel het kwartje: De organisatie QuickScan werd ontwikkeld als snelle analysetool voor praktische ondernemers. Het resultaat kreeg lovende reacties. De potentie was gevonden en het idee van een eigen bedrijf werd gevormd.

bureauBIJ: Strategisch Onderzoek en Advies

De sprong in het diepe volgde. Enkele opdrachten later registreerde Roy in 2023 zijn eigen bedrijf: bureauBIJ; een onderzoek,- en adviesbureau dat zich richt op strategische vraagstukken. Duurzaamheid, Coaching en Financieel zijn daarin essentieel. Met potentiële toekomstige partners werd overlegd voor de lange termijn, maar nu eerst meters maken!

Waarom BIJ?

Het verdienmodel van bureauBIJ zit juist niet in langdurige implementatieprocessen. Met de slimme analyses worden direct toepasbare en vrijblijvende inzichten opgedaan waarmee de organisatie direct aan de slag kan! Het inzicht is immers al de helft van het werk.

De organisatie dient het lerend vermogen zelf op te bouwen. Niet in te huren. Het lerend vermogen begeleiden wij zo dat toekomstige kansen en risico’s op eenzelfde procesmatige wijze door de organisatie zelf opgepakt kunnen worden.

Kan ik JOU Helpen?

Op zoek naar kansen? Iets nieuws proberen? Brandende vragen of loopt alles op rolletjes, bureauBIJ staat klaar om aan de slag te gaan. Als spin in het web stemmen we samen de variabelen procesmatig op elkaar af en zien we kansen voor verbeteringen, waar anderen ze laten liggen.

Contact

Daag mij uit en stuur even een berichtje. Samen laten we de praktijk met de slimme inzichten samengroeien, als het moet -> in één dag!

Samen zijn we sterk…

Roy z achtergrond 4

De werkgebieden van bureauBIJ

Bij bureauBIJ hebben we voor elk werkgebied een expert om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw specifieke behoeften. We leggen primair een nadruk op ‘Organisatie‘, waarbij we doelgerichte strategieën vormgeven. Binnen het team volgen de werkgebieden ‘Financieel‘, ‘Persoonlijke ontwikkelingen‘ en ‘Duurzaamheid‘ als verdieping en worden gericht ingezet.

Specialisaties zoals Marketing, Data, HRM, etc. zijn secundair aan de strategie, hiervoor werkt BureauBIJ graag samen met partners.

Organisatie

network, people, business-5508173.jpg

Financieel

office, pen, calculator-1574717.jpg

Persoonlijke ontwikkeling

team, puzzle, share-7190583.jpg

Duurzaamheid

environment, environmental protection, infinity-7412967.jpg

Scroll naar boven